Minsundhed app virker ikke

Installation, vejledning og service for appen Medicinkortet

1. mar. 2022 — Her kan du finde kontaktinformation og få svar på de oftest stillede spørgsmål om login-problemer.

Problemer med at logge ind – Sundhed.dk

MinSundhed er udviklet til voksne borgere, der ønsker overblik over og let adgang til sundhedsvæsenet og deres helbredsoplysninger.

MinSundhed i App Store

MinSundhed er udviklet til voksne borgere, der ønsker overblik over og let adgang til sundhedsvæsenet og deres helbredsoplysninger.

MinSundhed – Apps i Google Play

4. sep. 2020 — Coronavirus: Det er ikke alle prøvesvar på test af coronavirus, som vises i Min Sundhedsplatform. Alle prøvesvar kan findes på sundhed.dk. Her …

Log med NemID og få adgang til dine helbredsoplysninger i MinSundhed.

sundhed.dk – VI OPDATERER, SÅ SNART DER ER NYT! Der …

Formålet med gruppen er at informere om hændelser, der påvirker driften af sundhed.dk og MinSundhed-appen. Driftstid. Ikke angivet. Løsningsejer.

Sundhed.DK – Digitaliser.dk

Sundhed.DK | Digitaliser.dk

Prøv følgende trin, hvis en af de apps, der er installeret på din telefon, har disse problemer: Går ned. Kan ikke åbnes. Svarer ikke. Virker ikke korrekt.

Digitaliser.dk er en social netværksplatform for erfaringsudveksling og vidensdeling om offentlig digitalisering af Danmark

Reparer en installeret Android-app, der ikke fungerer

Reparer en installeret Android-app, der ikke fungerer – Hjælp til Google Play

1. jan. 2022 — MinSundhed App, og Sundhed.dk er nede!!! … Sundhed.dk melder ikke noget om, hvornår de regner med at få systemet op at køre igen.

Prøv følgende trin, hvis en af de apps, der er installeret på din telefon, har disse problemer: Går ned.  Kan ikke åbnes.  Svarer ikke.  Virker ikke korrekt. Hvis den app

Appen MinSundhed og sundhed.dk er nede | Nyheder – DR

Appen MinSundhed og sundhed.dk er nede | Nyheder | DR

VirksomhedsaktiviteterSe alle. Ikke-tilegnet profil. Ingen anmeldelsesinvitationer registreret. Kunderne skriver anmeldelser på eget initiativ.

 ­

Læs kundernes anmeldelser af www.sundhed.dk – Trustpilot

20. dec. 2021 — Den aktuelle version af coronapas-app’en er 1.4.5. … så skriver flere brugere dog i dag på Google Play, at app’en ikke virker.

Fejl i coronapasset: Android-brugere kunne ikke åbne appen

Fejl i coronapasset: Android-brugere kunne ikke åbne appen | Version2

Sunhedsdatastyrelsen har søndag aften udgivet en ny version af coronapas-app’en til Android, efter den forrige version indeholdte en fejl, der betød, at man ikke kunne åbne app’en.

Keywords: minsundhed app virker ikke, medicinkortet app flere brugere