Dinero tilbud

Tilbudsmodul – nemt at lave tilbud om til fakturaer – Dinero

Tilbudsmodul – nemt at lave tilbud om til fakturaer

Lav, og send tilbud til dine kunder med få klik – og få et praktisk overblik over status. Nemt at omdanne tilbud til fakturaer. Læs mere her.

Priser – Hvad koster Dinero Starter og Dinero Pro?

Start gratis i dag. Få et regnskabsprogram med ubegrænsede posteringer og fakturaer for 0 kroner med Dinero Starter. Du kan også gøre regnskabet endnu …

Nystartet eller har du været i gang i noget tid? Sammenlign pris på abonnementerne, og se hvilket der passer bedst til din forretning.

Vedhæft filer til faktura og tilbud – Dinero

Vedhæft filer til faktura og tilbud fra mobil, tablet og computer

Vedhæft filer til faktura og tilbud. I Dinero kan du med få klik vedhæfte egne filer til tilbud og fakturaer, så det hele er samlet i én mail.

Vedhæft filer til faktura og tilbud i Dinero på ingen tid – du kan gøre det selv eller lade os gøre det helt automatisk hver gang. Læs mere her.

Gratis regnskabsprogram til håndværkere – Dinero

Gratis regnskabsprogram til håndværkere » Send tilbud & meget andet

Med Dinero kan du uploade bilag på farten, sende tilbud og fakturaer og holde hånd i hanke med dit regnskab løbende. Få også kundernes anmeldelser ved at …

Brug mindre tid på regnskab og fokusér på dit håndværk. Oplev hvorfor dine håndværker kollegaer er glade for Dinero – Prøv i dag!

Faktura og tilbud på flere sprog – dansk og engelsk – Dinero

Faktura og tilbud på flere sprog – dansk og engelsk

Faktura og tilbud på flere sprog. I Dinero kan du nemt og hurtigt skifte mellem sprog, så du kan lave tilbud og fakturaer til udenlandske kunder.

Opret tilbud og fakturaer på dansk og engelsk. Beløb omregnes automatisk, når du skifter sprog. Det er nemt, hurtigt og enkelt. Læs mere.

Regnskabsprogram » Dinero er gratis & nemt!

Nyt online regnskabsprogram? Se her! Dinero er et gratis og nemt økonomisystem til mindre virksomheder. ✓ Opret GRATIS konto her!

Ordrebekræftelse – send fra Dinero eller egen mail

Send en ordrebekræftelse til kunden, når han har accepteret dit tilbud. Det er skridtet lige inden, du sender en faktura på det arbejde, du skal udføre …

I Dinero kan du nemt og hurtigt lave og sende ordrebekræftelser, når kunden har accepteret dit tilbud. Læs mere om funktionen her.

Vedhæft fakturaer og tilbud som PDF – helt automatisk – Dinero

Vedhæft fakturaer og tilbud som PDF – helt automatisk

Du kan vedhæfte både tilbud og fakturaer som PDF, når du sender dem til kunderne med Dinero Pro. Faktisk er det ikke de eneste bilag, du kan vedhæfte som PDF.

Gør det nemt for dine kunder med tilbud og fakturaer som PDF. Vi kan gøre det helt automatisk – opsætning på under 1 min. Klik her.

Rabat på faktura – Sådan giver du dine kunder rabat – Dinero

12. okt. 2022 — Som eksempel har vi i nedenstående skærmbillede givet 20% på produkt 1 og 25% på produkt 2. Varens pris fratrukket rabatten kan nu ses i “Pris”- …

Du har to muligheder for at give dine kunder rabat på fakturaen. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan du ønsker, det skal se ud på fakturaen.

Keywords: dinero tilbud